Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Mini utilaje Chargeur Plus - Franta. (miniexcavatoare.com).

Site-ul Mini utilaje Chargeur Plus - Franta (miniexcavatoare.com) este operat de societatea SC CHARGEUR PLUS SRL, cu sediul in Vechea, Nr 121, Com Chinteni, Jud Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/5905/2022. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Conditii generale

Administratorul site-ului Mini utilaje Chargeur Plus - Franta (miniexcavatoare.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Mini utilaje Chargeur Plus - Franta (miniexcavatoare.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Mini utilaje Chargeur Plus - Franta (miniexcavatoare.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Mini utilaje Chargeur Plus - Franta (miniexcavatoare.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Mini utilaje Chargeur Plus - Franta (miniexcavatoare.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului miniexcavatoare.com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

Comenzi

Produsele prezentate pe miniexcavatoare.com pot fi comandate astfel:

Telefonic, la numarul 0732.834.798 sau 0741.194.217

Solicitand produsele dorite prin formularul de contact.

Adaugand produsele dorite in configuratorul magazinului online miniexcavatoare.com si finalizand configuratia dorita prin intermediul site-ului. Plasarea comenzii prin intermediul catalogului online nu atrage dupa sine obligatii contractuale, aceasta reprezentand doar intentia de cumparare.

Comanda este validata dupa confirmarea platii avansului.- Recunoașterea primirii Comenzii finale de către Vânzător către Client la primirea efectivă a depozitului. Această
confirmare de primire adresată Clientului menționează momentul pregătirii comenzii.
- Notificare către Clientului atunci când comanda este finalizată(prin telefon sau e-mail, după cum recomandă Clientul)
- Plata de către Client a soldului Comenzii prevăzut de Ofertatul de comandă, prin cec bancar sau prin cec poștal sau
prin transfer bancar.
- Livrarea Produselor în funcție de modul și destinația de livrare convenite.
- Trimiterea comenzii finale către client.
Vânzarea va fi considerată definitivă numai după ce a trimis Clientului confirmarea acceptării comenzii de către Vânzător și
după primirea de către acesta din urmă a prețului integral. Este responsabilitatea Clientului să verifice acuratețea comenzii și să
raporteze imediat erorile. Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula sau refuza orice comandă de la un Client cu care există o
dispută referitoare la plata unei comenzi anterioare. În cazul anulării comenzii de către Client după ce a fost acceptată de către
Vânzător, pentru orice alt motiv în afară de forța majoră, o sumă corespunzătoare a 30% din valoarea totală a achiziției va fi
achitată Vânzătorului și facturată Clientului , cu titlu de daune, în compensare pentru prejudiciul astfel suferit.