MUNCIM ÎMPREUNĂ

Despre CHARGEUR + ® 

CHARGEUR PLUS a intrat cu succes pe o piață de nișă, propunând game de produse care au fost studiate cu atenție pentru a satisface nevoile persoanelor obișnuite, precum și ale meșterilor și profesioniștilor, la prețuri accesibile.

Unitatea noastră de producție din apropiere de La Rochelle, Franta, proiectează și asamblează utilaje agricole și pentru șantiere. Modelul de business ales de către noi, încurajeaza clienții în decizia de a ne alege, oferind-le posibilitatea de a-și construi practic propriul utilaj, conform cu nevoile pe care le are, alegând de la motorizare până la accesorii, totul la un cost corect.

Echipamentele noastre sunt proiectate în conformitate cu directivele utilajelor și sunt aprobate de un organism extern de inspecție.

Catalogul CHARGEUR PLUS include toate gamele de utilaje agricole și pentru șantiere, diferite versiuni, performanță și opțiuni. Cu mini excavatorul, mini încărcătorul frontal, roaba motorizată, betoniera pe șenile, mini basculanta și toate accesoriile care pot fi atașate utilajelor, proiectul tău poate fi dus la bun sfârșit, muncind împreună.

Chargeur Plus – dealer autorizat

Având o experientă de peste 10 de ani pe piața românească în diferite domenii precum agricultură, construcții, industrie, etc., Chargeur Plus SRL este partenerul ideal datorită logisticii, a personalului foarte bine instruit și a procedurilor interne; toate acestea fac ca procesul de vânzare să fie adaptat la activitățile și nevoile pe care proiectul tău le are, echipamentul pe care îl vei primi urmând să îndeplinească cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnic și complet echipat pentru a duce la bun sfârșit toate aceste nevoi.